Hjälp ingen bryr sig om vilken hudvårdsrutin jag har!!!

 

Jag har klippt mig själv. Bara barn och dårar gör så.

Känner mig utanför. I otakt med tid. Eller bara i otakt med allt. Uppfostrats att känna skam för att jag ville synas. Nu är det modernt och nästan konstigt om man inte dagligen gör videor om sitt liv; allt från tånagellackning till hur man pyntar sin gran. En del av mig vill också tipsa om favoritprodukter! Det finns en estetik i att hålla sig till det triviala, vilken smink- eller hudvårdsprodukt man tycker om. Världspolitiken är förresten inte det minsta mer komplex. Trump, Putin, Kim Jong-un, Xi JinpingErdoğan & Co gör säkert också dessa videor ”vloggar” till sina följare, åtminstone drömmer de förmodligen om det. Som ni ser på bilderna har jag skaffat 70-tals lugg. Det var det som hände EFTER jag varit hos den balettdansande engelsmannen som klippte mig så märkligt. Det var en av mina infall. Jag tror att jag kommer lösa detta också, och tänker att jag förmodligen är den mest uttråkade människan i världen just nu. Kan ”uttråkad” vara en diagnos? Isåfall har jag den. Jag är inte hysterisk. Jag är inte paranoid. Jag är uttråkad, trött, har jättesvårt att koncentrera mig , sova och är impulsiv. Fast inte dum, det är ju tur iallafall. Det verkar vara vintersjukan. Alltså inte vinter-KRÄK-sjukan utan den värre sorten, den som håller i sig mellan november-slutet av april i bästa fall. Följande gudabenådade snilleblixtar idag:

Jag behöver en coach som även kan arbeta som manager.
Jag behöver en mecenat utan riskkapitalistens lynne.
Jag är understimulerad och trött och det är inte någon diagnos utan ”vintersjukan”
Ingen bryr sig om vilken hudvårdsrutin jag har!!!
Jag lever som en nunna det är otrivsamt.
Om jag vill ha en man behöver jag plantera honom, alltså ett frö.
Dubbelhaka är gulligt, kalkonhals mer tveksamt.
Människan är i allmänhet primitiv, jag är okej i jämförelse.
Min styrka är min svaghet – självironin.
Det känns diffust fånigt att skriva ”en” istället för ”man” så jag vägrar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: