Jag längtar bort till varma länder där någon som John Cassavetes finns

Hittade spetstyget med blåa blommor från 1940-talet, fast inte på vinden utan i lägenheten, till slut. Nåja, jag hittade även dessa oanvända Steve Madden guldstilettos oanvända, fast på vinden. Kanske någon vill överta dem tänkte jag och tog ner dem? Av olika anledningar inte jag. Jag lovar absolut inget står i fas just nu. Hela universum är i uppror där jag befinner mig. Hur kan vi egentligen bo i detta landet? Eller hur kan jag? Jag längtar bort till varma länder där någon som John Cassavetes finns, fast han dog av alkoholism för mer än 25 år sedan förstås. Men längtar ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.