Den sårade divan

 

Strecklyssnar på Karin Johannisson (professor i idéhistoria, författare, feminist) och förstår att jag på en gäng måste läsa alla hennes böcker, men börjar väl med ”Den Sårade Divan”, som blev hennes sista tyvärr. Cioran får vänta, även om han verkar intressant, dock rädd att jag inte orkar med hans grandiosa pessimism (?) just nu. Huden kliar sönder i detta torra varma inomhusklimat. Placerar vattenkar på alla element. Dessutom är det just nu en tid då vi människor borde ligga i ide, det har jag ju sagt hundra gånger, kanske borde föreslå det för något politiskt parti. Inte 6 timmars arbetsdag, utan 4 månaders ide för alla. Dessutom är mitt försenade nyårslöfte att aldrig mer klippa håret, det är förnedrande det förstår ju alla. Dessutom lovat mina vänner att börja träna min kropp. Det blir kanske bra. Det blir bra. Om jag börjar. Någonsin. Och så måste jag ju även lova en del annat, som jag inte kan prata om ännu. Just nu önskar jag att jag var full av vin. Men det är jag inte. Idag kastade vi ut granen. Färdigställde även soffan äntligen. Den har tom söta prydnadskuddar. Herre gud, vad fantastiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.