Nätbruk

Jag kan ibland känna tillfälligt stor lycka inför att få lov att botanisera bland internets alla hyllor. Sedan får jag huvudvärk och ont i nacken och blir irriterad. Idag hittade jag en massa nödvändigheter såsom bred sopborste med tagelborst för den optimala sopningen av smulor som jag avskyr, neonskyltar, indisk diskställshylla i rostfritt stål, mexikanskt bambudraperi med deras nationalhelgon Virgine Guadalupe och så kanske den ultimata italienska Amarettodoften. Och så fick jag en jättefin text av en vän också…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.