PR-genierna

12534458_920155991406581_749733979_nscreenshot-2017-01-25-03-41-29screenshot-2017-01-25-07-42-52screenshot-2017-01-25-07-47-00

 

När jag var fem år så snodde jag ett kexchoklad på ICA. Minns den jublande triumferande känslan. Jag ägde allt just då. På vägen hem i bilen förklarade jag ivrigt för mina föräldrar att jag kommer ”prassla enormt mycket på mitt rum när vi kommer hem”. Upplyste dem även om att jag kommer behöva låsa min dörr och att de absolut inte fick komma dit. Jag försökte alltså med en femårings outvecklade men kreativa hjärna dölja det faktum att jag skulle äta stulen kexchoklad. Men mina föräldrar kom på mig, och det var såklart extremt förnedrande, särskilt då jag dagen efter fick gå tillbaka till ICA med kexchokladen och be om ursäkt. Anledningen till att jag blev avslöjad med min finurliga dimridå var att jag tjatat så onaturligt mycket om detta prasslande på mitt rum att de slutligen fattade att något inte stod rätt till. Tänker att Trump nu gör lite samma sak, minus skammen och ursäkten? Liknande energi på att lägga ut dimridåer för att vi inte ska avslöja hans lögner. Samma ihärdighet och vrede när vi håller på att avslöja honom.

Hoppas innerligt att mänskligheten inte låter sig mind-fuckas av detta PR-geni med en femårings kreativa hjärna (för övrigt ofta allt som krävs innan det går åt helvete). Är vi normalbegåvade borde det inte vara så svårt eller…?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.