Imorgon ska jag sätta på mig mitt ansikte

När man är på gym kan man ju råka lyfta fel om man inte vet hur man ska göra, dvs belasta sin kropp på fel sätt och skada sig. Om man är på Twitter händer exakt detta hela tiden verkar det som. Att vara där känns lite som jag tror det känns att ha en psykos. All skriker i megafon. Samtidigt. Ingen lyssnar. INGEN lyssnar! Sammanfattningsvis en väldigt primitiv miljö för alla som försöker tänka eller förstå något över huvud taget. Tror det eventuellt hjälper någon med extremt lågt blodtryck att vara där, eller någon som ser upp till människor med dålig impulskontroll. Kommer dröja länge innan jag orkar med detta hak igen. Usch. Imorgon börjar Filmfestivalen, tror jag. Så imorgon ska jag sätta på mig mitt ansikte. Det blir svårt. Vädret som ju torkar ut alla slags hudtyper just nu, utan möjligen den allra mest feta och den äger ju inte jag (mitt fett sitter mer på insidan av huden tyvärr).

Till någon på Twitter skrev jag: ”Känn dig inte utvald”. Han verkade ta det fel. Som sagt. Hopplös miljö utan charm.

aa0ada0e-bd18-4edf-b9f0-2d2d4262c645

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.