Imorgon fortsätter festen med en annan färg på lättstiftet och fler filmer

img_1131_instant

screenshot-2017-01-27-21-36-01_instant

screenshot-2017-01-27-23-47-59_instant

Idag tog jag alltså på mig mitt ansikte och gick på invigningen av Filmfestivalen 2017 i Göteborg, Tom of Finland av Dome Karukoski. En alldeles enastående vacker och angelägen film om glädjen att kunna njuta av och uttrycka sin sexualitet  – dvs sig själv – helt fritt. Fullpackat med trevligt folk. Kom försent till bubbelminglet i Kristallsalen så typiskt mig. Nåja, får vara glad lyckades ju nästan ragga lite på NK herrskor vid bordet för storlek 45, ett oerhört listigt drag av mig tyckte jag själv. Behöver dock lära mig vara mer fokuserad. Imorgon fortsätter festen med en annan färg på lättstiftet och fler filmer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.