Det är så kallt och ogästvänligt utomhus att jag får näsblod av att andas

Det fanns en tid då jag slängde böcker, det gör jag fortfarande, men vissa vill jag ha kvar så behöver köpa ett bokskåp. Letar pågående efter ett som liknar dessa ungefär. Naturligtvis kommer det ligga fler böcker ovanför än i själva hyllan, men ja ja… Imorgon är det sista filmen under Filmfestivalen. Det är så kallt och ogästvänligt utomhus att jag får näsblod av att andas in luften som är som är nålar. Stämningen just nu är att jag inte vet riktigt om världen gick under fast vi lever kvar i en illusion, eller om det är jag som påverkas för starkt av världsläget? Jag är inte frisk men inte lika sjuk längre. Det finns någon slags hopp om liv. Eventuellt.

screenshot-2017-02-04-23-21-52screenshot-2017-02-04-23-24-13

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.