Det kan ju vara svårt att förstå sig på någons skor man aldrig gått i

Vi behöver arbeta för att minska orättvisorna trots att det verkar både svårt och jobbigt. Det är utgångspunkten och måste vara en målsättning för framtiden, i en värld där fakta blandas ihop och förvrängs i syfte att förhindra utveckling mot ett mindre jämlikt icke- humant samhälle. Får dagligen en allergisk chock av den faktaresistenta tvärsäkerheten överallt, men istället för att skrika rakt ut behöver vi lära oss att kolla fakta och vara kritiska mot alternativ fakta. Förenade konspirationsteoretiker – gömmer sig bakom fejkprofiler på sociala medier men tillhör den innersta innekretsen- som blir hyllade som popstjärnor.

Ledsen men kan inte se upp till individer som skriker rakt ut att de har papper på sitt höga IQ, har en jättekonstig hatt, gillar att ligga med konstnärer och är höga på droger 24/7. Jag kan inte ge dessa pubertala grandiosa narcissistiskt störda tolkningsrätten till verkligheten. Det måste väl ändå vara ett friskhetstecken!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.