The Late Bloomer

16789006_214829518986144_1155644857469894656_n

Har fått en överdos av twitter-halvpsykotiska människor den senaste tiden. Konstigt hur människor orkar. Jag tänker alltså på mig själv som en människa då. I tjafs med olika högermän som alla skriker hemskt högt och gemensamt för alla är att de är tvärsäkra på allt och hatar att få frågor om man inte hänger med i den retoriska logiken (finns ev ingen kan man ju undra då). En annan sak jag märkt är att de alltid säger att det är ett skämt om de tvingas upp till bevis. Oerhört enerverande. Stor triggervarning på detta alltså. Önskar jag kunde säga att jag skiter i politik, det är en målsättning.

Alltså alla hjärtans dag idag. Den mest absurda högtiden under året, som jag firat genom att köpa en chokladkartong till min dotter, som ju naturligtvis tycker att detta är en viktig dag.

Hälsningar från Daphne, ”The Late Bloomer” som slog ut sina kronblad i mitt kök idag. Fantastiskt att hon slog ut just idag ändå. Kanske den vackraste blomman jag haft i min ägo på flera år, sedan alla mina fantastiska växtinvesteringar tyvärr dog för några år sedan pga glömda bakom gardinerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.