Idag börjar nog inte heller livet

 

Vinterkräksjukan tänkte att jag ska inte tro att jag ska klara mig så lätt och så gav hon mig migrän i sju dagar i sträck istället, det var väl ändå lite fint gjort att skona mig så. Jo, men det är ju underbart att det snart är vår. Jag ser vissa vårtecken, även om mina ögon är faktaresistenta (haha) mot allt som kanske kan vara lite positivt. Det finns hopp. Det kommer ljus. Yoga är räddningen. Imorgon ska jag skriva den där rapporten som jag skjutit upp i ungefär 200 dagar. Bilder från i morse tidigt kanske kl 05.30. Blomman vet ju inte att det inte är jul och är kanske den vackraste jag sett i sitt slag (Daphne). Brorsan förljer  mig överallt. Jag vill gärna tro att det är kärlek, men det handlar nog mer om Gourmet Gold (kattpaté). Porträttbilden är från i somras. Håret var ju faktiskt platinablont.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.