Vi lever i ett parallelluniversum och är egentligen redan döda?

På fullt allvar så blir jag snart sinnessjuk av den totala förvirring kring vad som är FACTS och FAKE NEWS på sociala medier. Och vem som finns på riktigt och vem som är troll och vem som är ägg. Känslan är, lever vi alla i ett parallelluniversum där vi egentligen redan är döda?

Hoppet står nu till  att flytta någonstans dit inga nät hittar. Ett övergivet träslott mitt ute i skogen. Jag spyr på hur jag påverkas av det narcissistiskt störda barnet Trump och fräts sönder av den hjärnkraft som rinner rakt ut i detta svarta hål genom dessa osexiga sarkastiska bråk med alla härskartekniker du kan räkna upp på dina elva tår. Denna triviala höger/vänster polarisering som vi ägnar våra liv åt, istället för att försöka samarbeta för att lösa de problem som vi faktiskt har för att kunna NJUTA!

På dödsbädden:
– Vad ångrar du?
– Twitter.

“A man who lies to himself, and believes his own lies, becomes unable to recognise truth, either in himself or in anyone else, and he ends up losing respect for himself and for others. When he has no respect for anyone, he can no longer love, and in him, he yields to his impulses, indulges in the lowest form of pleasure, and behaves in the end like an animal in satisfying his vices. And it all comes from lying–to others and to yourself.”

— Fyodor Dostoevsky (1821-1881), from The Brothers Karamazov

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.