Försover mig till livet

Det sticker som kolsyra i näsan, på huden och värker i benen, huvudet och kroppen. Lite som att ha influensa och vara bakfull samtidigt, fast man inte druckit alkohol. Det var länge sedan jag längtade så efter värmen. Det är som inte ens bilderna orkar bli skarpa längre. Jag har varit sjuk från och till sedan i november och nu ska jag äntligen iväg på en stor hälsokontroll och ta alla prover. Pallar inte längre slåss för att behöva motivera detta på VC, så mamma betalar nu. Tacksam för det. Jag är rädd för vad det kan vara men detta är samtidigt ohållbart. Försover mig till livet. Var i Trädgårdsföreningen igår och njöt av dofterna och värmen i Palmhuset. Jag behöver skaffa en Rosenskärm och ett fikonträd. Ingen borde behöva leva i kyla. Kvinnan som grät ute på gatan när jag vaknade håller nog med mig. Försökte se om jag kunde se henne, men lyckades inte. Hoppas hon fann tröst någonstans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.