Peugeot

Vinglas med jättesmal öppning förvandlar ungt vin till åresgångsvin. Mycket bättre än att köpa vin på glas på världens mest smaklösa gata ”Avenyn” för 175 kr glaset.  Jag orkar inte med denna stillösa stadsdel längre. Förlåt men nu måste det snart bli någon ändring på Göteborg alternativt på mig, det börjar närma sig en gräns för hur smaklös en stad kan bli utan att falla ner i ett svart slukhål. Nu har jag varit positiv för idag. Det andra positiva är ju att jag faktiskt börjar känna mig lite mer hoppfull inför det som vi kallar ”livet”. Jag tycker kort sagt att jag har haft rätt att reagera på inslag i det som faktiskt utspelat sig. Jag kan inte ge er några detaljer, eftersom jag vill skona de berörda, men det finns skäl. Nu börjar nog livet snart, helt enkelt. Så måste ju bli, rent statistiskt alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.