Sex betyder enligt drömlexikonet ”slemhinnor som testkörs”

 

Om man drömmer om att tappa tänderna betyder att man håller på att tappa kontrollen. Om man drömmer om att det blir översvämning verkar det betyda ungefär samma sak. Och sex betyder enligt drömlexikonet ”slemhinnor som testkörs” (romantik 2017). Sorry men jag förstår inte riktigt vad mina drömmar försöker säga, eller så tror jag att mitt drömlexikon kanske inte skrevs av Freud. Jag skrev ”jag hatar dig” till en vän så kanske betyder det mer att jag är jävligt arg skulle jag säga.

Det är fortfarande iskallt överallt jämt och jag frågade Siri om hur vädret tänkte bli den kommande veckan och det kommer fortsätta såhär svarade Siri! Jag har aldrig upplevt något mer oändligt än det här tror jag. Känns som vintern varat i tio år nu. Kanske är det för att jag har sjukdomen ”anemi”, då blir man ju grinig och blek och trött och frusen och får frossa och avdomnande ben och näsblod varje gång man (jag) hostar. En jävligt obehgalig sjukdom som mest drabbar menstruerande människor och därför inte betraktas som akut alls när man glad i hågen kontaktar sin vårdcentral för att man fått provsvar från Calanderskas provtagningsbyrå att man har brist på både det ena och andra i sin kropp.

När jag frågar skriver de att jag ska ”söka akut om det är akut” och jag svarar att hur-fan-ska-JAG-kunna-avgöra-det, och sjuksköterskan svarar mig att hon inte förstår vad jag menar. Människan är född med skygglappar för att slippa ta ansvar. Sigge Eklund kallar detta för ”fittklister” och det tackade jag honom för, men sjuksköterskan förstod inte denna liknelsen och jag orkade tyvärr inte förklara för henne.

Jaha, ni tycker att det är sååå akut, tänker man ju då och så drömmer man att man tappar tänderna och att hela lägenheten är halvfylld med vatten. När jag var på stan idag och solen sken så fint och den brunlockiga söta reklamsnubben småpratade med mig på caféet och jag svarar ungefär lika spontant som om en älg skulle ha börjat prata med mig i skogen. Han skakade alltså på huvudet tror jag. Tur att jag inte orkar bry mig, och att jag i grund och botten just nu hatar alla människor i princip. Jag SER ibland en man på stan, men vet praktiskt taget inte vad det är för något, även om jag teoretiskt drömmer om deras kön. Någon dag kommer ju detta tillstånd klarna upp, det förstår jag så om någon läser detta och blir orolig så kan jag meddela att jag ”tänker högt” och det är knäppare än jag egentligen tänker för mig själv, för jag tänker aldrig längre. Det är en fördel. Lite som att det inte är någon idé att tina så länge man ligger i en frys.

”Jag hatar dig regelbundet.

Det har med din personlighet att göra.

Du får helt enkelt inte ta det personligt bara.” 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.