Sommartiden börjar nu!

 

Livet har varit mer glamouröst, men också mycket värre. Som när min ex man plötsligt lämnade mig eller då min mormor dog, eller när jag låg på sjukhus för att jag var okontaktbar av sorg. Man måste vara tacksam ändå. Tänk att våren kommer varje år. Tänk att jag fått gåvan att resa mig. Tänk på min förmåga till kärlek,  trots allt.

Idag börjar sommartiden!

17333925_431292360537625_8101754848061423616_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.