Färginspirerat färdigtuggat


Befinner mig på ett ställe med mycket stor gemenskap och inspiration just nu. Känner mig priviligerad ändå. Man kan kalla det för ”landstingsspa” om man vill vara snäll, trots att det saknas alla former av rationalitet, hårbalsam och fuktkrämer och andra förnödenheter. Men, trots allt så kanske jag blir botad från alla mina bristtillstånd. Drömmer mig bort till de optimala glasögonbågarna (Gucci), Ann-Soife Back kreationer och så vidare. Mitt råd till alla er med problem att hitta matrutiner (som jag) så är mitt hetaste tips ”färginspirerad smothie”. Vad tror ni finns det utrymme för en kokbok här? Säkert. Frågan är väl mer om det kommer bli JAG som skriver den?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.