Freakshow

Människor skriver ju To-Do-lists, jag tycker det borde skrivas Not-To-Do-Lists. Som att t ex INTE någonsin använda rakapparaten till att fixa ögonbrynen. Ja, kanske låter det som en självklarhet för er, men någonstans förtränger man vissa saker, som t ex detta. Jag förtränger även andra mer allvarliga saker, som att jag handlat på Internet eller att jag inte ska åka hem till män sent på natten för att vederbörande säger något oväntat fint etc. Det borde finnas Youtube-kanaler med denna inriktning kan man tycka.

Firade även påsken i år med att försöka jobba in nya påsktraditioner, som t ex ”Tomten” och ”den svenska flaggan” (två symboler med olika dubbla bottnar) tänkte jag kunde passa bra. Menar vi har ju redan påskkycklingar, påskharen och häxor från Blåkulla och det verkar ju gå bra trots total avsaknad av logik. Jag ska säga att kanske gick denna långfredag faktiskt till historien som den sämsta dagen i mitt liv. Jag ska bespara er detaljer, men det handlade delvis om avlopp och om saker som låg där och legat där väldigt länge. Vinet ”Freakshow” vägde sedan upp.

Misslyckandets kraft

(ung. någon måste göra fel för att människor ska utvecklas)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.