Varat och Självdeklarationen

Jag känner mig verkligen SJÄLV (som i ensam) just nu klockan är 02.30, så tack Skatteverket. Prefixet SJÄLV betyder det att de vill att jag ska känna mig ensam för det gör man ju ofta om man har extremt lite pengar fast är väldigt rik, men det skiter ju Skatteverket såklart i, alltså mina känslor alltså. De borde efterskänka pengar till ensamstående mammor och andra fattiga lappar. Men nej, här ska alla deklarera så ingen känner sig utanför. Det är viktigt. Funderar alltid på hur det hade blivit om jag gift mig med den där italienska maffiakillen i sådana här tider. Kanske hade jag varit död nu då. Hade det varit sämre? Ja, kanske. Vi får se imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.