Tu es un voyeur

 

Ägnat två timmar till att försöka ta reda på vilka mina ”spökföljare” är på Instagram, alltså de som följer mig i smyg. Få saker känns ju så kittlande som att få veta något sådant. Men det gick inte. Jag kommer alltså förbli ovetande och tur är väl det. Säkert en massa viljelösa fega människor som ändå bara kommer slösa med min tid och livsenergi. Under tiden hittade jag samtidigt människor (artister) med idéer kring hur man kan sminka en människa, vilket ju känns långt mer meningsfullt jämförelsevis. Och själv har jag ju uppenbara bristfälliga tekniska skills på detta område.

Detta med spökföljare, tänker att det egentligen är ointressant. Jag menar människor som som bara intresserar sig för dig i det fördolda. Jag tänker att vi har tillräckligt många sådana typer efter oss i livet ändå. Till exempel män som inte förmår vara ”seriösa”, som bara visar intresse när de håller på att mista dig på något plan, och bara så länge du är utom räckhåll. Inte jättespännande i längden. Jag vet.

Imorgon Ruby Woo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.