Blackeyed women

drowneddrowned2yourangel

Stor oro som resulterat i ilska denna veckan för människor och kattdjur jag älskar och mig själv som jag också älskar. Även trött på saker som att samtidigt ha inneboende Kines, men det är naturligtvis bara för att jag inte mår bra annars är ju denna post-med-doc-kines jättebra såklart. Möjligen är ”kränkt” inte det rätta ordet. Sliten är däremot ett ord jag tänker på. Vi får se var detta kaos kommer leda till för ordning, via vilka sorger då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.