Välkommen till världen som nästan geni

 

Jag har alltså ett IQ som betyder ”nästan geni”, men samtidigt kan jag inte koncentrera mig  och har besvärande svagt närminne. Lider av en känsla att inte kunna samla tankarna och hitta ett utflöde mer än korta stunder. Energi saknas. I denna värld hade det nog varit en fördel att inte kunna förstå, att vara en hund? Idag har jag av denna anledning ätit kött, tänker att det är järn jag lider brist på. Har även köpt nässelpulver som man måste äta varje dag för att hålla dessa järnnivåer på lagom nivå. Någon sa att det inte är så äckligt, men det är äckligt. Godnatt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.