Flyktingen

r_i_b_e_l_l_i_26_6_2017_23_31_58_927

Jag vill inte skriva en bok om hur män tagit min tid, kärlek och tro på det manliga släktet, men ibland undrar jag om det finns något annat att skriva om? Men det är ju bara som jag känner och mina känslor är tydligen inte detsamma som jag.  Jag tänker att man behöver vara lyckad för att kunna vara misslyckad. Ungefär som att man måste vara rik och frisk för att kunna vara fattig och sjuk, eller vacker för att kunna spela ful.

På väg till Österlen, som på sommaren är som Paradis Hotel. Jag har väldigt blandade känslor till landskapet Skåne. Det var där jag föddes, men också det land jag flytt ifrån. En hemvändande flykting som återvänder till sitt hemland på semester? Nej, det är klarare vatten i Bohuslän, men härligt att vandra längs milslånga vita sandstränder förstås. Kommer nog alltid vilja vara flykting ändå. Ska läsa böcker i hängmattan och vila mig trots att jag säkert inte förtjänar det.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.