Moroccan Taksheta

Ägnat mig åt olika sorters självplågeri, men drömmer nu istället om en marockansk klänning att täcka min solkänsliga kropp i. Helst kanske jag borde köpa en niqab, men gillar ju inte idén bakom den designen, dessutom inte vacker men verkar skönt med tält till vardags. Förresten försökt föra samtal med män, detta hör till självplågeriet. Män är inte smarta, men försöker övertyga mig om att jag är fördomsfull. Imorgon är en ny dag. Svala vindar. Tack för svala vindar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.