Har gjort ett slött försök att försöka dejta denna sommaren

Har gjort ett slött försök att försöka dejta denna sommaren. Trots en stadig ström av män i olika åldrar som velat träffa mig har jag inte kunnat hitta någon vilja att ta mig ut på något som liknar en dejt. Känner en stor trötthet och vill inte känna så. Orkar inte med gifta män som erbjuder ”kravlöst sex utan kärlek”. Orkar inte med smaklösheten i när grandiosa män vill träffas och ligga efter tio minuters konversation. Orkar inte med något kort sagt. Ger upp detta nu. Kärlek kommer den dag då jag är mogen för det. Tinder är onaturligt och inget för mig. Hej då, nu byter jag kön!

18380215_757152821149593_322123831395221504_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.