Meg är död

Mitt liv är som mitt hem. Med potential, och helt ofärdigt. Jag är rädd för att förstöra det vackra. Regelbundet bjuder jag in människor då städar jag åtminstone. Livet är smärtsamt vackert ibland. Vissa ögonblick går inte att fånga utan att gråta. Tänk att detta ska ta slut.

Hittade min älskade grannes dödsannons idag. Hon hade dött i slutet av april.

Fina Meg med stor våning i Texas-stil. När hon flyttade från vårt hus in i sin nya lite mindre våning runt hörnet för tre år sedan lät hon måla alla väggar i laxrosa. Alla änglar och guld var såklart desamma. Hon var psykolog och hade varit mannekäng i Paris och liknande Twiggy fast ”fin dam”. Hon tyckte att jag skulle klä mig mindre slampigt, hade hon sagt till min dåvarande pojkvän. Jag har förlåtit henne för det för länge sedan. Hon berättade för mig att hon blev ful vid 60, fan också, men det tyckte inte jag hon hade blivit. Ibland bjöd hon på iskallt vin på sin vackra sekelskiftesbalkong. Fina Meg kommer sakna dig. ❤️

Sedan gick vi en lång promenad i skogen.

Lycka är att hitta kantareller.

 

r_i_b_e_l_l_i_5_8_2017_20_38_46_922r_i_b_e_l_l_i_5_8_2017_20_38_54_108

r_i_b_e_l_l_i_5_8_2017_20_39_1_712r_i_b_e_l_l_i_5_8_2017_20_39_16_479UCW59Vu

megdödsannons.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.