Besatt av något så bra som blommor

 

 

Försöker återskapa ”mormors krukväxter” för andra gången i mitt liv. Man kan säga att det är ganska lätt att bli besatt. Tropisk Hibiskus och Amaryllis. Fönsterkrinum. Cherry Roulette Kornettblomma, Påskkaktus. Bladkaktus. Epiphyllum anguliger.

Och lite gamla ytterkrukor typ Gustavsberg och Rörstrand.

Känns som ett stort steg i mitt tillfrisknande att inte längre vara besatt av en motvillig man, utan något så fantastiskt som blommor. Vilken oändlig källa till glädje detta är. Dessutom har jag hört att man kan ”para” sin olika Hibiscusar med varandra och skapa ny barn. Tyvärr verkar de flesta inte bli livsdugliga och förmodligen kommer projektet  inte lyckas, men bara tanken känns ju kittlande.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.