Just nu känns det som det enda rimliga är att gå in i en verklighet av gräddbakelser

 

 

 

Kanske är detta den ultimata verklighetsflykten. Blommor som ser ut som bakelser som jag igår beställde på nätet. En av Hibiskusblommorna på bilden heter dessutom ”Whipped Cream” bara en sådan sak. Detta liknar min besatthet för slime klipp på Instagram, eller varför jag älskar att göra hemlagat vispat kroppssmör. Alltså det är så sensuellt. Just nu känns det som det enda rimliga är att gå in i en verklighet av gräddbakelser, champagne och glamour. Skämskudde eller okej? Det är dock klart bättre att vara besatt av blommor, bakelser, vispat kroppssmör och glamour än att lägga sin energi på en känslokall snubbe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.