Zeb Macahan eller bättre kopia någon?

r_i_b_e_l_l_i_21_8_2017_1_48_40_525

Jag förstår att det ser ut som jag är desperat. Det är jag inte. Mer hopplöst kräsen. Och desillusionerad. Men jag drömde inatt att jag träffade en man! Han såg ungefär ut som Zeb Macahan. Tydligen attraktiv enligt mig, iallafall i drömmen. Han hade byggt ett fantastiskt hus precis vid havet som ungefär liknade en hangar. Jag minns att jag tänkte att vilket fantastiskt härligt hus, vilket verkar ganska konstigt nu i vaket tillstånd för jag gillar ju gräddvita sekelskifteshus med snickarglädje. Tyvärr slutade drömmen där. Precis när det började bli bra som vanligt. Jag tänker att livet kanske skulle vilja erbjuda en fortsättning på denna dröm snart!

Tack för att du orkar läsa!

Puss! ❤

Screenshot 2017-08-21 02.27.42

En Gallsopp inte en Karl Johan – en äcklig typ

Screenshot 2017-08-21 02.20.09

En drömman?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.