BDSM är så jävla uttjatat!

Screenshot 2017-09-13 22.00.43Screenshot 2017-09-13 19.01.14strawberryisthewarmestcolor_18_9_2017_2_15_9_241

Loggade in på Tinder med ena ögat stängt som för att skydda mig mot att något äckligt plötsligt skulle spottas på mig. Det gjorde det. Det är vidrigt där. Igen fick jag verbala utvecklade förslag på BDSM-tema och jag KRÄKS, alltså rakt ut, på sådana människor.

Förlåt om jag låter fördomsfull nu, men förklara för mig varför det kan vara så in-i-norden spännande att chatta om en sådan privat sak med en vilt främmande människa!?! Sannolikheten för framgång lär ju inte bli större för att man gör om samma dumma misstag hundratre gånger. Jag blockerar och anmäler som alltid. Börjar bli så jävla trött på dessa stillösa äckel. Var finns de heta, trevliga, smarta, stilfulla männen med integritet, alltså sådana som inte behöver ”TA-EN-KVINNA-HÅRT” eller kissa på henne för att känna sig manliga? Eller som inte behöver slicka någons smutsiga golv eller bli utskällda som småpojkar? Eller som måste säga att jag är en ”feministfitta” i bemärkelsen något nedlåtande, det är ju en välsignelse att jag är det?

Skärp er, jag tappar mycket mycket mycket snart sugen för gott. BDSM är för sexuella krymplingar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.