Skogen är mitt behandlingshem!

Kalle Zackari Wahlström är manlig, och utstrålar en sund livsinställning – vilket ju är den kombinationen som just gör en man manlig!  Se hans program Kalles Sex Liv 

Jag hade en ganska obehaglig upplevelse i skogen här om dagen. Var VILSE i en stor skog i fem timmar utan någonting som kan stavas ÖVERLEVNADSKIT. Jag inser att jag behöver bli 200% mer ödmjuk och inte slarva med det jag egentligen vet, dvs det Lars Fält (via min dåvarande fallskärsjägarofficersman) då lärde mig för 25 år sedan. Aldrig mer skogen utan förberedelse!!!

Jag använde delvis pannloben – dvs logiken- men det kunde lika gärna gått åt helvete. Jag är inte mogen för att dra detaljer kring hur illa det var ännu, men känner mig iallafall väldigt tacksam nu, så TACK! Fast en sak som Kalle och Lars inte tog upp var de fruktansvärda ÄLGFLUGORNA och FÄSTINGARNA. Jag behöver kontakta Lars Fält för att höra vad man ska göra åt detta, kanske smörja in sig med Bäckolja och se till att inte ha värdelösa kläder.

Skogen är mitt behandlingshem, därför lovar jag vara förberedd fr o m nu!

S<T<O<P >>> S = Stanna T = Tänk efter O = Organisera/Orientera dig P = Planera

Screenshot 2017-09-20 23.28.15

Screenshot 2017-09-20 18.53.02

Tillägg: Har nu läst lite mer kring detta med älglugsen eller älgflugan och ser att många vill att man ska klä sig i vita åtsittande kläder som alltså liknar älgen så lite som möjligt. Andra talar även om att smörja sig från topp till tå med eukalyptus och lime/citron. En tandkrämsdoftande kvinna i kroppsstrumpa av t ex vit bomull alltså som framförallt täcker håret och höga stövlar. Jag ser mig själv och kan inte låta bli att le…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.