En vagel i ögat :(

Bredbandet kraschade. Jag skar mig illa i handen. Jag fick en vagel stor som en ärta under ögat (se ut som ett monster måste ha solglasögon). Men man ska tänka positivt. Fokusera på det positiva. Det positiva är att vi snart åker till ett ställe där citronträden bär frukt. En annan positiv sak är ju att jag nu äntligen kvalificerat mig till proffsstädare genom den ångtvätt jag skaffat (herre gud vad rent det blev alternativt smutisigt det var tidigare). Ja, och hundra andra fantastiska saker som att jag inte är död. Men när KRY läkaren säger att min vagel kommer sitta kvar kanske i ett halvår och att det inte finns några botmedel, så blir jag lite illamående faktiskt. Behöver alltså klä ut mig till Karl Lagerfeldt med solglasögon och med stärkt krage pga dubbelhaka. Men det finns ju värre saker. Som jag inte kommer på just nu…

Fortsätter badda med varma omslag. Den jäveln ska bort.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.