Konstnärlig växtbelysning?

Tog reda på att växter skiter i om det vita ljuset är varmt eller kallt. Det finns även numera LED-lampor som ser ut som gammeldags glödlampor men som drar otroligt lite ström och blir inte heller varma och som lyser som attan starkt. Naturligtvis kan jag ju inte köpa en ful växtlampa, mina växter skulle inte acceptera det såklart. Köpte därför en ljusslinga från Italien, 7.5 meter med klädd whiskey-tonad textilkabel. Någon sa sedan att mina ögon i princip kommer frätas bort av detta 12000 lumen starka ljus, så behövs en ”reflektor”, alltså en lampskärm med folie inuti. Då hittade jag en mall föreställande en glasstrut, det tycker jag borde passa.

Verkligheten får avgöra om teorin fungerar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.